Showing all 3 results

Papar Bar Sisi
Sold out
toast ayam halal jono 20 paket
Padam

Jono Chicken Toast (200g) x 20 paket

RM58.00
  • Halal Product 
  • Terdapat 20 paket
  • Per paket 200g
  • Keep Frozen
  • Sesuai untuk buat burger
Read more
ayam seekor potong 9 bahagian
Padam

Frozen Ayam Seekor Potong 12 / Whole Chicken Cut 12 (1.6kg – 1.8kg)

RM20.00
Whole Chicken Super. Produk Tempatan. Bahagian/Saiz: Potong 12 (1.6kg - 1.8kg)
Masukkan ke troli
ayam halal seekor 1.6kg-1.8kg
Padam

Frozen Ayam Seekor (No Cut)/ Whole Chicken (1.6kg – 1.8kg)

RM17.90
Whole Chicken Super. Produk Tempatan. Portion/Size : 1.6kg - 1.8kg
Masukkan ke troli

Tawaran Harga Ayam Sekilo yang Amat Berbaloi dan Berpatutan!

Alangkah mudahnya untuk penggemar ayam kini membeli ayam online! Pilih saja bahagian ayam yang anda inginkan di Daging2u dan kami akan hantarkan pesanan anda terus ke pintu rumah. 

Tidak dapat dinafikan, daging ayam adalah daging yang paling popular di merata dunia. Apa tidaknya, ia bukan sahaja lazat dan boleh dimasak dalam pelbagai cara – digoreng, dipanggang, dibakar atau dalam sup, tetapi harga ayam seekor juga murah berbanding sumber protein yang lain seperti daging lembu, daging kambing atau makanan laut. Tambahan lagi bila anda dapatkannya dari kami di Daging2u.

Harga ayam sekilo di kedai atas talian kami bukan sahaja murah berbanding di pasaraya premium, malah ia amat berbaloi apabila anda ambil kira bagaimana seekor ayam dapat dimasak dalam beberapa hidangan dengan satu harga ayam 1kg

Apa kata anda buat daging ayam kisar juga menggunakan mesin pemprosesan makanan. Tetapi, jika anda inginkan kemudahan, sudah tentunya Daging2u ada menjual daging ayam kisar yang segar. Harga ayam kisar kami murah dan berpatutan. 

Sama juga dengan harga chicken chop, harga ayam peha dan harga kepak ayam sekilo di pembekal kepak ayam murah anda ini. Kami bukan sahaja menawarkan produk berkualiti, tetapi kemudah untuk memesan daging ayam berkualiti di hujung jari anda. Tambahan lagi di zaman ini di mana rakyat Malaysia lebih selesa untuk membeli belah di atas talian berbanding pergi ke pasaraya untuk mendapatkan barang keperluan dapur anda. 

Beli chicken chop online untuk sajian western yang mudah dan lazat di rumah! Anda boleh memasaknya dengan cara memanggang, atau cubalah resepi “chicken Maryland” – kulit yang diselaput tepung dan serbuk roti membuatkannya rangup dan penuh perisa. Di Daging2u, kami menawarkan combo chicken chop yang termasuk kentang goreng beku dan sayuran campur beku agar senang untuk anda memasak. 

Inginkan gaya hidup pemakanan yang sihat? Beli isi dada ayam online untuk membuat resepi yang penuh khasiat dan rendah kolestrol. Selanjutny rata-rata penggemar ayam pasti akan setuju bahawa bahagian peha adalah yang paling sedap sekali, kerana daging yang lembut dan berjus. Beli ayam peha di Daging2u untuk dipanggang atau digoreng garing-garing sama ada dalam stail masakan timur menggunakan kunyit, atau stail masakan barat seperti ayam goreng Kentucky Fried Chicken. Sudah tentu licin pinggan dihabiskan!

Selain dari bahagian ayam yang disebut di atas, kami ada juga menjual hati ayam serta pejal ayam. Terdapat juga promosi kombo jono kami yang termasuk frankfurter combo ayam dan lembu, chicken chop, kerbau beku dan bakso daging! Kami jaminkan kebersihan, kesegaran, dan status halal semua produk hasil segar kami di Daging2u. Dapatkan produk ayam berkualiti dan banyak lagi apabila anda beli ayam online terus dari kami.