Di Daging2u, yang dapat diakses dari, salah satu keutamaan utama kami adalah privasi pengunjung kami. Dokumen Dasar Privasi ini mengandungi jenis maklumat yang dikumpulkan dan direkodkan oleh daging2u dan bagaimana kami menggunakannya.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan tambahan atau memerlukan lebih banyak maklumat mengenai Dasar Privasi kami, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di

FAIL LOG

Daging2u mengikuti prosedur standard menggunakan fail log. Fail-fail ini mencatat pelawat ketika mereka melayari laman web. Semua syarikat hosting melakukan ini dan sebahagian daripada analisis perkhidmatan hosting. Maklumat yang dikumpulkan oleh fail log merangkumi alamat protokol internet (IP), jenis penyemak imbas, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP), cap tarikh dan waktu, halaman rujukan / keluar, dan mungkin jumlah klik. Ini tidak dihubungkan dengan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi. Tujuan maklumat adalah untuk menganalisis tren, mentadbir laman web, mengesan pergerakan pengguna di laman web, dan mengumpulkan informasi demografi.

DASAR PRIVASI

Anda boleh melihat senarai ini untuk mendapatkan Dasar Privasi bagi setiap rakan pengiklanan daging2u.

Pelayan iklan pihak ketiga atau rangkaian iklan menggunakan teknologi seperti kuki, JavaScript, atau Web Beacon yang digunakan dalam iklan dan pautan masing-masing yang muncul di daging2u, yang dihantar terus ke penyemak imbas pengguna. Mereka secara automatik menerima alamat IP anda apabila ini berlaku. Teknologi ini digunakan untuk mengukur keberkesanan kempen iklan mereka dan / atau untuk memperibadikan kandungan iklan yang anda lihat di laman web yang anda kunjungi.

Perhatikan bahawa daging2u tidak mempunyai akses atau kawalan ke atas kuki ini yang digunakan oleh pengiklan pihak ketiga.

DASAR PRIVASI PIHAK KETIGA

Dasar Privasi Daging2u tidak berlaku untuk pengiklan atau laman web lain. Oleh itu, kami menasihatkan anda untuk merujuk kepada Dasar Privasi pelayan iklan pihak ketiga ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Ini mungkin merangkumi amalan dan arahan mereka mengenai cara memilih keluar dari pilihan tertentu. Anda boleh mendapatkan senarai lengkap Dasar Privasi dan pautan mereka di sini: Pautan Dasar Privasi.

Anda boleh memilih untuk mematikan kuki melalui pilihan penyemak imbas individu anda. Untuk mengetahui maklumat yang lebih terperinci mengenai pengurusan kuki dengan penyemak imbas web tertentu, ia boleh didapati di laman web penyemak imbas masing-masing. Apa itu Kuki?

MAKLUMAT ANAK

Bahagian lain dari keutamaan kami adalah menambahkan perlindungan untuk kanak-kanak semasa menggunakan internet. Kami menggalakkan ibu bapa dan penjaga untuk memerhatikan, mengambil bahagian dalam, dan / atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka.

Daging2u tidak secara sedar mengumpulkan Maklumat Pengenalan Diri dari kanak-kanak di bawah usia 13 tahun. Sekiranya anda berpendapat bahawa anak anda memberikan maklumat seperti ini di laman web kami, kami sangat menggalakkan anda untuk segera menghubungi kami dan kami akan melakukan usaha terbaik kami untuk segera membuang maklumat tersebut dari rekod kami.

DASAR PRIVASI ATAS TALIAN SAHAJA

Dasar Privasi ini (dibuat dengan Penjana Dasar Privasi GDPR) hanya berlaku untuk aktiviti dalam talian kami dan berlaku untuk pengunjung laman web kami berkenaan dengan maklumat yang mereka kongsi dan / atau kumpulkan di daging2u. Dasar ini tidak berlaku untuk maklumat yang dikumpulkan di luar talian atau melalui saluran selain laman web ini.

PERSETUJUAN

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan Dasar Privasi kami dan bersetuju dengan Terma dan Syaratnya.