about-us-img

Mengenai Kami

MENJUAL HANYA YANG TERBAIK – TIDAK KIRA DAGING, MAKANAN LAUT, HASIL SEGAR, SUSU, CUKA, KAMI BERUSAHA UNTUK MEMBEKALKAN SEMUA YANG ANDA INGINKAN.

daging2u.com.my adalah sebuah syarikat yang ditubuhkan oleh kumpulan yang sudah berpengamalan lebih 12 tahun di dalam industri dunia pembekal makanan.

Ia dimulakan sebagai jualan atas talian dengan menyediakan perkhidmatan penghantaran bahan mentah dan barang keperluan ke pintu rumah pelanggan. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan memotong daging dalam bentuk kiub atau kepingan dan pembungkusan vacuum untuk memastikan barang yang dibeli oleh pelanggan kami adalah paling segar , kualiti, jimat masa dan mudah untuk disimpan.

SIJIL HALAL

SPESIFIKASI KUALITI

Untuk memenuhi komitmen kami dalam memenuhi harapan pelanggan, Daging2u memastikan bahawa setiap produk memenuhi satu set spesifikasi kualiti produk dan standard keselamatan makanan yang ditentukan. Oleh itu, komitmen kami yang ditawarkan kepada pelanggan hanya hanya produk berkualiti terbaik yang dinilai dan disahkan secara berkala oleh agensi bebas dan badan kerajaan (Dept. Vet. My, Health, Jakim, dll.)

HACCP & ISO 22000

Kami percaya bahawa pensijilan adalah cara yang tepat, kerana sekarang kami telah mendaftar untuk pelaksanaan HACCP dan ISO 22000 yang harus diselesaikan pada Q2 2018, Julai (Tahap 1 selesai, menunggu tahap 2 pada bulan Jun). Oleh kerana terdapat juga peningkatan dan penambahbaikan berterusan di kemudahan pemprosesan kami, kami mengalu-alukan pelanggan untuk mengunjungi atau mengaudit kami, untuk terus menilai dan membantu kami dalam meningkatkan prestasi keselamatan, kualiti dan perkhidmatan makanan.

PENGIKTIRAFAN JAKIM

Selain mengimport dan mengedarkan makanan halal yang berkualiti dari sumber yang diluluskan, kilang pembuatan makanan Daging2u yang beroperasi di bawah Carey Food Services telah memohon untuk mendapat pengiktirafan JAKIM. Kami menantikan penyelesaian proses ini pada bulan Julai 2018. Ini memenuhi keperluan masyarakat Islam kita dan memberikan kemudahan fikiran.